:::::::: ok XCOM.RO,webdesign responsive,pagini web pentru mobil,realizare site,promovare,website,magazine,online,realizare pagini web,php,javascript,programe internet
foto OPTIMIZARE STRUCTURĂ WEBSITE
  zoom  zoom
OPTIMIZARE STRUCTURĂ WEBSITE
Pentru o pagină deja creata se pot realiza modificări de structură interna a paginii care sa ducă în final la o mai buna scanare în mod automat a paginii de catre motoare de cautare cunoscute precum: Google, Yahoo, Aol, Msn etc.

Parametrii precum titlul, descrierea sau cuvintele cheie bine analizate și inserate în structura interna a paginii pot influenta pozitiv, desigur în timp, poziția în rezultatele căutarilor pe internet, în special pe Google.
Prezența pe internet a unor link-uri catre pagina web este și acesta un element important de luat în seamă.
Acestea, de mai sus, sunt lucruri deja cunoscute.

Exista insa si alte elemente precum viteza de afisare, corectitudinea codului HTML, comprimarea unor programe, definirea unor imagini dedicate si multe alte aspecte care pot fi imbunatatite in structura interna a paginii web pentru optimizare SEO.

S.E.O. = Search Engine Optimization.
Optimizarea unui website cuprinde deci mai multe aspecte care sunt urmarite. Structura paginii nu trebuie să conțină erori, chiar ascunse vizual, lucru care poate fi verificat și imbunătațit prin accesarea codului sursă al paginii și al programelor care o generează.
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
COD VERIFICARE code