:::::::: ok XCOM.RO,webdesign responsive,pagini web pentru mobil,realizare site,promovare,website,magazine,online,realizare pagini web,php,javascript,programe internet
foto RESPONSIVE - SOLUȚII PENTRU TABLETE SI MOBIL
  zoom  zoom
RESPONSIVE - SOLUȚII PENTRU TABLETE SI MOBIL
Navigarea de pe dispozitive mobile gen tabletă/telefon reprezinta deja un fapt cotidian. Este recomandat să aveți un website care se adapteaza automat cu dispozitivul de pe care este vizualizat.
Începand cu 2015 Google aplică rezultate diferențiate pentru cautările de pe dispozitive mobile, astfel, importanta existentei structurilor responsive va oferă un avantaj automat de promovare.

Soluțiile pentru aplicarea acestor facilități le-am putea încadra in doua categorii. Fie se poate păstra structura actuală a paginii construind doar pentru dispozitive mobile o structură distinctă, care se va activa singură atunci cand este detectată utilizarea unui astfel de dispozitiv.
A doua variantă ar fi refacerea completa a structurii paginii cu una responsive situatie benefică pentru funcționarea pe termen mai lung. In acest al doilea caz pagina va avea o structură unică care se a adapta automat funcție de dispozitivul utilizat pentru navigare.

Structurile actuale, responsive, adica gandite special pentru o corectă afișare pe dispozitivele mobile sunt elemente care trebuie luate în considerare atunci când discutăm de promovare site web
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
COD VERIFICARE code