:::::::: ok XCOM.RO,webdesign responsive,pagini web pentru mobil,realizare site,promovare,website,magazine,online,realizare pagini web,php,javascript,programe internet
SUNT DE ACORD
CU ACEST REGULAMENT
INSCRIU O PAGINA WEB (Pas 1)
NU SUNT DE ACORD
CU ACEST REGULAMENT
RENUNT
  Regulament: Conditii de inscriere a unei pagini WEB la motorul de cautare XCOM.RO
1. Acceptul dumneavoastra Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

2. Inscrierea este GRATUITA. Prezenta unui site in cadrul directorului de site-uri XCOM.RO este decisa in mod discretionar de proprietarul portalului. Pentru a va mari sansele ca site-ul dvs. sa fie acceptat, va rugam cititi cu atentie regulile de mai jos.

3. Date cu caracter personal. Prin completarea datelor personale în formularele de pe site, clienţii sunt de acord cu privire la toate prevederile prezentului Regulament si îsi dau acordul ca datele lor cu caracter personal să fie stocate si prelucrate de editorul XCOM.RO si de a primi pe viitor informaţii despre noi oferte, promoţii, mesaje publicitare si de marketing direct cu referire la ofertele XCOM.RO si a partenerilor XCOM.RO sau a celor ce si-au inscris datele in baza de date XCOM.RO.
   Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, toate datele introduse aici, precum si datele personale pe care sunteti deacord sa ni le furnizati, vor fi administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate. Scopul colectarii datelor este: prezentare produse, servicii, oferte conform rubricilor ce fac referire la adresa site, cuvinte cheie, descriere, pesoana de contact, tel, email.
   Refuzul completarii acestor date determina anularea inscrierii.

4. Protectia datelor. Datele dvs. sunt protejate cu parola. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre editorul XCOM.RO doar in scopul precizat la pct.4 al prezentului regulament.

5. Continutul paginilor web si inscrierea datelor.
Pagina trebuie sa aiba continut grafic complet [sa nu fie in lucru sau partial incompleta]
Nu se admit pagini ce contin subiecte/reclame/imagini cu continut obscen si sa se supuna legislatiei in vigoare privind paginile de internet si informatiile din domeniul electronic.
Nu se accepta formulare completate cu diacritice;
Campurile NU se completeaza cu majuscule;
"Descrierea" trebuie sa fie formata din cateva propozitii sau fraze care dau detalii despre site;
"Cuvintele cheie" trebuie sa fie o insiruire de cuvinte, separate prin virgula, care sunt considerate reprezentative pentru site-ul inscris.
Nu se iau in considerare inscrierile separate ale sectiunilor unui portal (ex. http://www.domeniu.ro/sectiune), ci numai portalul ca intreg (in aceasta categorie nu intra adresele virtuale de genul: http://nume_site.domeniu.ro).
Nu se accepta introducerea de coduri HTML sau SCRIPT in continutul formularelor

6.Raspunderea utilizatorilor. Utilizatorii sunt exclusiv responsabili de gestionarea parolelor proprii si au obligatia de a anunta orice utilizare neautorizata a parolei sau a oricarui alt aspect legat de securitatea accesului catre XCOM.RO;
XCOM.RO isi rezerva dreptul de a schimba orice nume de utilizator sau orice descriere anexata unui site, in urmatoarele cazuri:
* afecteaza securitatea accesului de administrare
* poate crea confuzie in ce priveste datele sau accesul pentru alte site-uri inscrise
* aduce ofensa in vreun mod vreunei persoane, entitati sau grup;

7. Inscrierea si administrare XCOM.RO
Inscrierea datelor se realizeaza pe loc insa este posibil ca pagina sa fie deconectata ulterior de la acest motor de cautare, fara nici un avertisment sau instiintare, in cazul in care nu respecta conditiile acestui regulament
XCOM.RO isi rezerva dreptul de a aduce modificari site-ului fara notificare prealabila;
XCOM.RO isi rezerva dreptul de a lua orice masuri impotriva utilizatorilor care incalca in vreun fel normele etice general acceptate ale comertului electronic sau ale prezentului acord;

8. Limitarea raspunderii. XCOM.RO alaturi de directorii, angajatii, agentii sai sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului, serviciilor si informatiilor www.xcom.ro nu sunt raspunzatori pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea site-ului, serviciilor si informatiilor oferite de XCOM.RO.
XCOM.RO alaturi de directorii, angajatii, agentii sai sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului, serviciilor si informatiilor www.xcom.ro nu sunt raspunzatori pentru modul in care va administrati parola si detaliile de cont. Pastrarea acestor date confidentiale ramane in totalitate in responsabilitatea dumneavoastra.
XCOM.RO nu ofera nicio garantie si nu are nicio raspundere, implicita sau expresa, pentru continutul de pe site-urile monitorizate, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de utilizatorii inregistrati, inclusiv pentru continutul postat de catre utilizatori pe bloguri, întreaga rspundere apartinanad acestora.Limitarile de mai sus se vor aplica indiferent daca partile mentionate au fost sau nu avertizate sau ar fi fost constiente de posibilitatea aparitiei daunelor de orice natura.
9. Sesizari si dispozitii finale.
Inscrierea abuziva / incorecta  a unor pagini in acest motor de cautare se poate semnala la:  webmaster@xcom.ro
Editorii XCOM.RO isi rezerva dreptul de a actualiza periodic acest document, fara notificare prealabila.
SUNT DE ACORD
CU ACEST REGULAMENT
INSCRIU O PAGINA WEB (Pas 1)
NU SUNT DE ACORD
CU ACEST REGULAMENT
RENUNT
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
COD VERIFICARE code